недеља, 27. јун 2010.

Torta sa pavlakom

6

- 4 velike kutije piškota
- 500 gr smrznutih jagoda
- 500 gr smrznutih malina 
- 10 kiselih pavlaka (od 2dl)
- 100 gr šećera u prahu 
- 2,5 dl slatke pavlake 
- mleko za umakanje piškota 
U pleh od šporeta ređajte red piškota prethodno umakanih u mleko (samo ih pokvasite i odmah vadite).U veču vanglu stavite pavlake i šećer u prahu i dobro promešajte. Voće onako zamrznuto sitno iseckajte i dodajte u pavlaku i blago promešajte. Pola fila stavite preko piškota , pa opet poređajte red piškota, pa ostatak fila i završite piškotama. Ostavite tortu u frizider da prenoći pa je pre sluzenja premazite umućenom slatkom pavlakom. 
P.S. Ja nisam stigla da umutim pavlaku jer se vec od ranog jutra torta sekla i jela  :-))))))))  

6 коментара:

  1. Blago tvojima, sto te imaju.Danas mi je falio desert,ali ne mogu biti kreativna i ...skoknut cu do tebe, mozda je nesto ostalo:)))

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala drage moje,uzivajte mi ! Poljubac !

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo se čini ukusno, a vrlo lako za napraviti! Samo što je teško uz tebe biti fit;) Pusa.

    ОдговориИзбриши
  4. Lako se spremi a jos lakse pojede :-D Uzivaj a za kilazu ne brini mnogo :-))) Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  5. super je recept isprobacu

    ОдговориИзбриши