- 500 gr smrznutih jagoda
- 500 gr smrznutih malina
- 10 kiselih pavlaka (od 2dl)
- 100 gr šećera u prahu
- 2,5 dl slatke pavlake
- mleko za umakanje piškota
U pleh od šporeta ređajte red piškota prethodno umakanih u mleko (samo ih pokvasite i odmah vadite).U veču vanglu stavite pavlake i šećer u prahu i dobro promešajte. Voće onako zamrznuto sitno iseckajte i dodajte u pavlaku i blago promešajte. Pola fila stavite preko piškota , pa opet poređajte red piškota, pa ostatak fila i završite piškotama. Ostavite tortu u frizider da prenoći pa je pre sluzenja premazite umućenom slatkom pavlakom.
P.S. Ja nisam stigla da umutim pavlaku jer se vec od ranog jutra torta sekla i jela :-))))))))
Blago tvojima, sto te imaju.Danas mi je falio desert,ali ne mogu biti kreativna i ...skoknut cu do tebe, mozda je nesto ostalo:)))
ОдговориИзбришиDivnoo!
ОдговориИзбришиHvala drage moje,uzivajte mi ! Poljubac !
ОдговориИзбришиOvo se čini ukusno, a vrlo lako za napraviti! Samo što je teško uz tebe biti fit;) Pusa.
ОдговориИзбришиLako se spremi a jos lakse pojede :-D Uzivaj a za kilazu ne brini mnogo :-))) Veliki pozdrav
ОдговориИзбришиsuper je recept isprobacu
ОдговориИзбриши