- 1 pakovanje lisnatog testa (2 table)
- 200 gr pečuraka
- 200 gr šunke
- 200 gr kačkavalja
- 100 gr slanine
- 5 jaja
- 1 kisela pavlaka
- začin C, origano, susam
Lisnato testo ostavite da se odmrzne, pa oba dela rastanjte. Prvu koru stavite u podmazan pleh ali tako da ivice testa budu podignute. Pečurke sitno iseckajte pa ih dinstajte dok sva tečnost ne uvri, a slaninicu propržite da bude hrskava. Umutite 4 jajeta pa dodajte pavlaku, seckanu šunku, proprženu slaninu, izrendan kačkavalj i izdinstane pečurke.Začinite origanom i začinom C po želji. Rasporedite nadev po kori koju ste stavili u pleh pa pokrijte drugom razvučenom korom. Umutite preostalo 1 jaje, premažite pitu, pospite susamom, izbockajte je na par mesta pa pecite na 200 stepeni dok ne porumeni.
P.S. Predivna je !
0 коментара:
Постави коментар