субота, 9. април 2011.

Tart Tatin by Ana

13

Božanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !! 

  



 Ana draga , HVALA ti na ovom sjajnom "otkriću" jer od sada će zauzimati počasno mesto na našoj trpezi ! 

P.S. Pošto je moj suprug klasičan "balkanac" komentar je bio - "ovo ti je odlično ali mislim da bi super išlo uz pečenicu ! " , koju je naravno poređao preko paradajza i u slast slistio ... komada !    Uživajte i prijatno! 

Related Posts:

  • Posne slatke kiflice - 500 gr brašna- 200 gr margarina- 1 dl mlake vode- 1/2 kocke svežeg kvasca- 1 kesica vanil šećera- prstohvat soli- džem po želji- šećer u prahu za p… Read More
  • Štapići sa kačkavaljem - 500 gr brašna - 250 gr rendanog margarina - 100 gr rendanog kačkavalja - 2 dl mleka - 1 jaje - 2 žumanca - 1 kesica praška za pecivo - 1/2 kašičice… Read More
  • Mlečni hleb / Mlečno pecivoMlečni hleb - 350 gr brašna - 175 ml mleka + 1 kašika za premazivanje - 30 gr margarina - 1/4 kocke kvasca - 1 kašičica šećera - 1 kašičica soli … Read More
  • Tart Tatin by AnaBožanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !!        Ana draga , HVALA ti na ovom … Read More
  • Hleb sa krompirom / Hleb sa grizomHleb sa krompirom - oko 600 gr brašna- 220 gr kuvanog krompira- 240 ml mlakog mleka- 100 gr kačkavalja- 120 ml mlake vode- 2 kašike masti- 1 kašika … Read More

13 коментара:

  1. Joj šta mi radite s ovim tartom, zaista izgleda božanstveno!

    ОдговориИзбриши
  2. super izgleda! vidim da i blog ima novo, proljetno ruho :) jako lijepo

    ОдговориИзбриши
  3. Pravila sam nešta slično, recept je s bloga od Ebbe. Ova izglada prekrasno. Čekam da rajčica sazrije pa ću isprobati pitu...

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana, nema na cemu:)
    Drago mi je da vam se svidelo, a suprugu cemo da oprostimo za ovu pecenicu, kad voli covek meso :)

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. I moj suprug bi garant komentirao nešto u tom stilu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ! Volim rajčicu a kada je vidim kod tebe na ovom tartu ne preostaje mi ništa drugo nego čim prije ovo pripremiti. Izgleda fenomenalno ! Može i sa pečenicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8. јул 2011. 17:25

    Kako mogu da dobijem recept za ovo =)
    ne mogu nikako da ga pronadjem na blogu... deluje prelepo!

    ОдговориИзбриши