- 480 ml neutralne pavlake
- 100 gr šećera
- 3 kašike limunovog soka
- 1 kašika rendane limunove kore
- šlag za dekoraciju
Stavite pavlaku i šećer u šerpu i pustite da provri pa kuvajte 3 minuta. Sklonite sa šporeta, dodajte limunovu koru i sok i dobro promešajte. Sipajte krem u čaše ili činijice po želji i stavite u frižider minimum 4 h ali najbolje preko noći. Dobro ohlađen krem dekorišite šlagom , odmah služite i uživajte! :-)
P.S. Sjajan način da se osvežite uz ovaj fantastičan krem ! Prijatno! :-)
Draga Jovana ovaj desert izgleda i više nego odlično! Da mi je sad nekoliko... baš bi mi prijao nakon fine večere, ajde pošalji brzo!:))
ОдговориИзбришиPusa i lijep pozdrav.
Stvarno fino djeluje!
ОдговориИзбришиСуперишка!
ОдговориИзбришиPredivno, kremasto, obožavam ovakve dezerte...
ОдговориИзбришиBaš mi je interesantno što u pavlaku ne idu ni želatin ni jaja, a svejedno se na kraju stvrdne. Svaka čast.
ОдговориИзбришиPrava poslastica. Pozdrav...
ОдговориИзбришиLimun u poslasticama / kolacima mi je veoma drag; uvijek da neku posebnu notu svjezine.
ОдговориИзбришиVolim stvari bez želatina, ovo je jako fino!
ОдговориИзбришиTako jednostavno,a ukusno!!Sjajno Jovana!!:))
ОдговориИзбришиPrefino Joja! Obožavam limun, a ovo tako miriše do ovdje! :)
ОдговориИзбришиFino, mirisno, kremasto, osvježavajuće, ....., ništa više ne treba ! Divna poslastica. Ja bih kao pravi ljubitelj limuna u ovakvim slasticama dodala ga još malo više :)
ОдговориИзбришиodlična kremica
ОдговориИзбришиObozavam ovakve lagane poslastice, jos sa limunom... :)
ОдговориИзбриши