четвртак, 15. април 2010.

Juneći đuveč

0

- 600 g junetine
- 400 g pečuraka
- 2 veća crna luka
- 2 paradajza
- 2 kašike ulja
- peršun,so,biber
- 1 kesica krem čorbe od pečuraka 
 Meso isecite na kocke,propržite ga sa svih strana da porumeni i izvadite na tanjir.Paradajz isecite na kriške,luk na rebarca a pečurke na listiće.Izdinstajte luk na ulju,dodajte pečurke a posle pet minuta i paradajz,začinite i ostavite da se krčka 10-tak min.Zatim dodajte meso i dinstajte još oko 20 min.Krem čorbu od pečuraka skuvajte po receptu sa kesice ali u duplo manjoj količini vode da dobije gustinu sosa.Pomešajte sos sa mesom i sve zajedno preručite u posudu za pečenje,pokrijte alu-folijom i pecite na 200 stepeni oko 20 min.Poslužite toplo sa integralnim hlebom.
P.S.No comment!!Slika sve govori!! :-) 

0 коментара:

Постави коментар