четвртак, 15. април 2010.

Juneći đuveč

0

- 600 g junetine
- 400 g pečuraka
- 2 veća crna luka
- 2 paradajza
- 2 kašike ulja
- peršun,so,biber
- 1 kesica krem čorbe od pečuraka 
 Meso isecite na kocke,propržite ga sa svih strana da porumeni i izvadite na tanjir.Paradajz isecite na kriške,luk na rebarca a pečurke na listiće.Izdinstajte luk na ulju,dodajte pečurke a posle pet minuta i paradajz,začinite i ostavite da se krčka 10-tak min.Zatim dodajte meso i dinstajte još oko 20 min.Krem čorbu od pečuraka skuvajte po receptu sa kesice ali u duplo manjoj količini vode da dobije gustinu sosa.Pomešajte sos sa mesom i sve zajedno preručite u posudu za pečenje,pokrijte alu-folijom i pecite na 200 stepeni oko 20 min.Poslužite toplo sa integralnim hlebom.
P.S.No comment!!Slika sve govori!! :-) 

Related Posts:

  • Pohovana piletina na 2 načina 1 način  - 500 gr pilećeg belog mesa - 150 gr dimljenog kačkavalja - 3 kašike brašna- 3 kašike prezli - 1 jaje- 1 kašičica aleve… Read More
  • Pileći rolat- 300 gr kuvanog pilećeg belog mesa- 150 gr pilećeg parizera sa kačkavaljem- 100 gr pečenice ili suvog vrata - 100 gr dimljenog kačkavalja- 2 kaš… Read More
  • Zapečeni svinjski file sa jabukama- 500 gr svinjskog filea- 2 jabuke- 2 dl belog vina- 1 manji praziluk- 1 kašika gustina- 2 češnja belog luka - peršun, začin CSvinjski file iseci… Read More
  • Mesni rolat sa brokolijemZa rolat Vam je potrebno:- 350 gr mlevenog mesa - 1/2 manjeg brokolija- 1 jaje- 1 parče hleba (sredina)- 3 kašike prezli- 1 manja glavica crnog l… Read More
  • Šnicle sa pistaćima- 5 većih junećih šnicli- 100 gr mesnate slanine- 80 gr pistaća- 1,5 l goveđe supe od kocke- 0,5 dl belog vina- 4 kašike soja-sosa- 1 kašika gustina- … Read More

0 коментара:

Постави коментар