субота, 9. април 2011.

Tart Tatin by Ana

13

Božanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !! 

  



 Ana draga , HVALA ti na ovom sjajnom "otkriću" jer od sada će zauzimati počasno mesto na našoj trpezi ! 

P.S. Pošto je moj suprug klasičan "balkanac" komentar je bio - "ovo ti je odlično ali mislim da bi super išlo uz pečenicu ! " , koju je naravno poređao preko paradajza i u slast slistio ... komada !    Uživajte i prijatno! 

Related Posts:

  • Grčka pita sa mesomZa testo Vam je potrebno :                         - 500 gr brašna- 250 gr margarina-… Read More
  • Baklava sa grizom- 500 gr kora za pitu- 5 jaja- 5 kašika šećera- 250 gr griza- 1 kesica vanil šećera- 1 mala šoljica uljaPenasto umutite jaja sa šećerom i vanil šećero… Read More
  • Brza pita sa sirom- 5 jaja- 400 gr feta sira - 200 gr brašna- 2 dl kisele pavlake- 1 dl ulja- 1 kesica praška za pecivo- soPenasto umutite jaja pa dodajte izmrvlje… Read More
  • Baklava sa jabukama- 500 gr kora za pitu- 4 veće jabuke- 3 jajeta- 1 čaša slatke pavlake (čaša od jogurta)- 1/2 čaše ulja- 2 kesice vanil šećera- 1 kesica praška za peci… Read More
  • Lenja pita by MAXIVIDADivna lenja pita od drage MAXIVIDE koju u originalu možete videti ovde ! Ja sam je radila sa manjim izmenama, ali zagarantovano je  uživanje u uk… Read More

13 коментара:

  1. Joj šta mi radite s ovim tartom, zaista izgleda božanstveno!

    ОдговориИзбриши
  2. super izgleda! vidim da i blog ima novo, proljetno ruho :) jako lijepo

    ОдговориИзбриши
  3. Pravila sam nešta slično, recept je s bloga od Ebbe. Ova izglada prekrasno. Čekam da rajčica sazrije pa ću isprobati pitu...

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana, nema na cemu:)
    Drago mi je da vam se svidelo, a suprugu cemo da oprostimo za ovu pecenicu, kad voli covek meso :)

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. I moj suprug bi garant komentirao nešto u tom stilu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ! Volim rajčicu a kada je vidim kod tebe na ovom tartu ne preostaje mi ništa drugo nego čim prije ovo pripremiti. Izgleda fenomenalno ! Može i sa pečenicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8. јул 2011. 17:25

    Kako mogu da dobijem recept za ovo =)
    ne mogu nikako da ga pronadjem na blogu... deluje prelepo!

    ОдговориИзбриши