субота, 9. април 2011.

Tart Tatin by Ana

13

Božanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !! 

  



 Ana draga , HVALA ti na ovom sjajnom "otkriću" jer od sada će zauzimati počasno mesto na našoj trpezi ! 

P.S. Pošto je moj suprug klasičan "balkanac" komentar je bio - "ovo ti je odlično ali mislim da bi super išlo uz pečenicu ! " , koju je naravno poređao preko paradajza i u slast slistio ... komada !    Uživajte i prijatno! 

Related Posts:

  • Brzo testo za picu- 1 čaša jogurta (2 dl) - 1/2 praška za pecivo - 2,5 čaše brašna - 2 kašike ulja Sve sastojke sjedinite i umesite testo pa ga razvucite u ple… Read More
  • Burek sa sirom - 500 gr debljih kora za pitu - 300 gr sira - 2 dl vode - 2 dl ulja Stavite vodu i ulje u šerpicu da se zagreje.Tom mešavinom podmažite okruglu … Read More
  • Brze kiflice- oko 900 gr brašna - 1/2 l mleka - 1 kockica kvasca - 1 margarin - 3 jajeta - 1 kašičica šećera - 2 kašičice soli - 150 gr rendane šunke  - susa… Read More
  • Američke krofnice- 1 jaje - 4 šolja brašna (šolja od 2 dl) - 1 šolja šećera - 1 šolja mleka - 2 kesice praška za pecivo - 1,5 kašičica soli - 1 kašičica margarin - pra… Read More
  • Sekini brzi uštipci- 2 jajeta - 12 kašika brašna - 1/2 caše kiselog mleka - 1 prašak za pecivo - malo soli Sve sastojke sjedinite,kašikom vadite uštipke i pecite ih na v… Read More

13 коментара:

  1. Joj šta mi radite s ovim tartom, zaista izgleda božanstveno!

    ОдговориИзбриши
  2. super izgleda! vidim da i blog ima novo, proljetno ruho :) jako lijepo

    ОдговориИзбриши
  3. Pravila sam nešta slično, recept je s bloga od Ebbe. Ova izglada prekrasno. Čekam da rajčica sazrije pa ću isprobati pitu...

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana, nema na cemu:)
    Drago mi je da vam se svidelo, a suprugu cemo da oprostimo za ovu pecenicu, kad voli covek meso :)

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. I moj suprug bi garant komentirao nešto u tom stilu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ! Volim rajčicu a kada je vidim kod tebe na ovom tartu ne preostaje mi ništa drugo nego čim prije ovo pripremiti. Izgleda fenomenalno ! Može i sa pečenicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8. јул 2011. 17:25

    Kako mogu da dobijem recept za ovo =)
    ne mogu nikako da ga pronadjem na blogu... deluje prelepo!

    ОдговориИзбриши