субота, 9. април 2011.

Tart Tatin by Ana

13

Božanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !! 

  



 Ana draga , HVALA ti na ovom sjajnom "otkriću" jer od sada će zauzimati počasno mesto na našoj trpezi ! 

P.S. Pošto je moj suprug klasičan "balkanac" komentar je bio - "ovo ti je odlično ali mislim da bi super išlo uz pečenicu ! " , koju je naravno poređao preko paradajza i u slast slistio ... komada !    Uživajte i prijatno! 

Related Posts:

  • Pita od lisnatog testa - 1 pakovanje lisnatog testa (2 table) - 200 gr pečuraka - 200 gr šunke - 200 gr kačkavalja - 100 gr slanine - 5 jaja - 1 kisela pavlaka - začin… Read More
  • Pita sa kupusom- pakovanje kora za pitu - 1 glavica kupusa srednje veličine - 1 glavica crnog luka - 1 kisela pavlaka - 1 šoljica pirinča (šoljica od crne kafe) - 0,… Read More
  • Pita sa višnjama i grizom- 500 gr kora za pitu - 4 jajeta - 1 čaša jogurta ili pavlake (čaša od 2 dl) - 2 čaše šećera+2 čaše za preliv - 2 čaše griza - 1 čaša ulja - 1 kesica … Read More
  • Pita od mladog luka i sira - 500 gr kora za pitu - 400 gr sitnog sira - 4 jajeta - 3 dl mleka - 2 dl kisele pavlake - 2 veze mladog luka - 1 kesica praška za pecivo  - ulj… Read More
  • Brza pita sa sirom - 3 jajeta - 300 gr brašna - 200 gr sira - 1 šolja mleka (šolja od 2 dl) - 1 šolja ulja  - 1 kesica praška za pecivo - so  Umutite žicom za… Read More

13 коментара:

  1. Joj šta mi radite s ovim tartom, zaista izgleda božanstveno!

    ОдговориИзбриши
  2. super izgleda! vidim da i blog ima novo, proljetno ruho :) jako lijepo

    ОдговориИзбриши
  3. Pravila sam nešta slično, recept je s bloga od Ebbe. Ova izglada prekrasno. Čekam da rajčica sazrije pa ću isprobati pitu...

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana, nema na cemu:)
    Drago mi je da vam se svidelo, a suprugu cemo da oprostimo za ovu pecenicu, kad voli covek meso :)

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. I moj suprug bi garant komentirao nešto u tom stilu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ! Volim rajčicu a kada je vidim kod tebe na ovom tartu ne preostaje mi ništa drugo nego čim prije ovo pripremiti. Izgleda fenomenalno ! Može i sa pečenicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8. јул 2011. 17:25

    Kako mogu da dobijem recept za ovo =)
    ne mogu nikako da ga pronadjem na blogu... deluje prelepo!

    ОдговориИзбриши