субота, 9. април 2011.

Tart Tatin by Ana

13

Božanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !! 

  



 Ana draga , HVALA ti na ovom sjajnom "otkriću" jer od sada će zauzimati počasno mesto na našoj trpezi ! 

P.S. Pošto je moj suprug klasičan "balkanac" komentar je bio - "ovo ti je odlično ali mislim da bi super išlo uz pečenicu ! " , koju je naravno poređao preko paradajza i u slast slistio ... komada !    Uživajte i prijatno! 

Related Posts:

  • Grčke zemičke by Mihaela U okviru igrice FBI rukavice koju je pokrenula mamajac domaćica nam je , na moju veliku radost, Mihaela i njen blog La casa de va… Read More
  • Graham zemičke - oko 500 gr graham brašna- 1,5 dl toplog mleka- 1,5 dl tople vode- 1/2 kocke kvasca- 30 gr masti- 1 kašičica šećera- 1 kašičica soliPomešajte kvasa… Read More
  • Čizkejk sa pečurkama Za koru Vam je potrebno :- 100 gr brašna- 75 gr margarina- 75 gr kačkavalja- malo soliKačkavalj sitno izrendajte. U vanglicu sjedinite brašno, omekša… Read More
  • Paketići Za testo Vam je potrebno :- 140 gr belog brašna- 30 gr ražanog brašna- 75 gr seckanog margarina- 4 kašike hladne vode- 1 kašičica žutog šećera- 1 kaš… Read More
  • Palačinke sa spanaćem - 170 gr brašna- 250 ml jogurta- 1 jaje- 100 gr barenog spanaća - 1 kašičica praška za pecivo- 1 kašičica ulja - 1/2  kašičice soli- n… Read More

13 коментара:

  1. Joj šta mi radite s ovim tartom, zaista izgleda božanstveno!

    ОдговориИзбриши
  2. super izgleda! vidim da i blog ima novo, proljetno ruho :) jako lijepo

    ОдговориИзбриши
  3. Pravila sam nešta slično, recept je s bloga od Ebbe. Ova izglada prekrasno. Čekam da rajčica sazrije pa ću isprobati pitu...

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana, nema na cemu:)
    Drago mi je da vam se svidelo, a suprugu cemo da oprostimo za ovu pecenicu, kad voli covek meso :)

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. I moj suprug bi garant komentirao nešto u tom stilu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ! Volim rajčicu a kada je vidim kod tebe na ovom tartu ne preostaje mi ništa drugo nego čim prije ovo pripremiti. Izgleda fenomenalno ! Može i sa pečenicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8. јул 2011. 17:25

    Kako mogu da dobijem recept za ovo =)
    ne mogu nikako da ga pronadjem na blogu... deluje prelepo!

    ОдговориИзбриши