субота, 9. април 2011.

Tart Tatin by Ana

13

Božanstveno !! Ako ste ljubitelj paradajza ovo prosto morate probati !! 

  



 Ana draga , HVALA ti na ovom sjajnom "otkriću" jer od sada će zauzimati počasno mesto na našoj trpezi ! 

P.S. Pošto je moj suprug klasičan "balkanac" komentar je bio - "ovo ti je odlično ali mislim da bi super išlo uz pečenicu ! " , koju je naravno poređao preko paradajza i u slast slistio ... komada !    Uživajte i prijatno! 

Related Posts:

  • Mafin pecivo - oko 600 gr brašna- 170 ml tople vode- 60 ml mleka- 30 gr margarina + 1 kašika za premazivanje- 2 kašičice šećera- 2 kašičice soli- 1,5 paket suvog… Read More
  • Hleb sa palentom - oko 440 gr brašna- 220 gr srednje kuvane palente- 2 dl mlake vode- 1 kesica suvog kvasca - 1 kašika ulja- 1 kašičica soliRazmutite kvasac u vo… Read More
  • Slane cigarete by Maxivida i Bronhi rolat by RolerSlane cigarete by Maxivida - 360 gr brašna- 100 gr margarina- 6 kašika mleka- 2,5 kašike spanaća - 1 kašičica soli- 1/2 kesice praška za p… Read More
  • "Lepezice" by Ana i "Pužići" by me Lepezice by Ana Ako još uvek niste pravili ove "lepezice" iz sveg srca Vam preporučujem!! Božanstvene su ! Testo je prelepo, a ukus je fantast… Read More
  • Hleb sa kokicama - oko 550 gr brašna- 3 dl tople vode- 50 gr kokica- 50 ml ulja- 2 kašičice soli- 1 kašičica šećera- 1 kesica suvog kvascaKokice stavite u blender i u… Read More

13 коментара:

  1. Joj šta mi radite s ovim tartom, zaista izgleda božanstveno!

    ОдговориИзбриши
  2. super izgleda! vidim da i blog ima novo, proljetno ruho :) jako lijepo

    ОдговориИзбриши
  3. Pravila sam nešta slično, recept je s bloga od Ebbe. Ova izglada prekrasno. Čekam da rajčica sazrije pa ću isprobati pitu...

    ОдговориИзбриши
  4. Jovana, nema na cemu:)
    Drago mi je da vam se svidelo, a suprugu cemo da oprostimo za ovu pecenicu, kad voli covek meso :)

    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  5. I moj suprug bi garant komentirao nešto u tom stilu :D

    ОдговориИзбриши
  6. Divno ! Volim rajčicu a kada je vidim kod tebe na ovom tartu ne preostaje mi ništa drugo nego čim prije ovo pripremiti. Izgleda fenomenalno ! Može i sa pečenicom :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман8. јул 2011. 17:25

    Kako mogu da dobijem recept za ovo =)
    ne mogu nikako da ga pronadjem na blogu... deluje prelepo!

    ОдговориИзбриши