недеља, 2. мај 2010.

Sos od pečuraka

0

- 500 gr svežih pečuraka
- 2 dl belog vina
- 2 čaše kisele pavlake
- začin C, biber , peršun
Iseckajte pečurke pa ih stavite u šerpu i prodinstajte 5 min. Nalijte ih vinom i pustite da sva tečnost ispari. Sklonite sa ringle , začinite, dodajte sitno seckan peršun i pavlaku pa dobro promešajte i služite toplo (sliku sosa pogledajte u receptu za grčke ćufte).
 P.S. Divno ! 

Related Posts:

  • Pohovani karfiol iz rerne - 1 veći karfiol- 120 gr brašna- 180 gr prezli- 60 gr rendanog tvrdog kačkavalja- 80 ml mleka - 2 jaja- 1 kašika senfa- 1 kašičica belog luka u prah… Read More
  • Rolovana piletina i krompir pljeskavice Za rolovanu piletinu Vam je potrebno :- 4 manja pileća bela mesa- 100 gr suvog vrata- 150 gr dimljenog kačkavalja- 24 komada suvih šljiva (bez koštic… Read More
  • Čizkejk sa pečurkama Za koru Vam je potrebno :- 100 gr brašna- 75 gr margarina- 75 gr kačkavalja- malo soliKačkavalj sitno izrendajte. U vanglicu sjedinite brašno, omekša… Read More
  • Griz pljeskaviceScroll down for English version - 1/2 l mleka- 100 gr pšeničnog griza- 1 jaje- 2 manja lovorova lista- malo muskatnog oraščića- so  Stavite ml… Read More
  • Pljeskavice od pirinča - 80 gr pirinča - 60 gr raženih pahuljica - 2,5 dl vode - 50 gr kačkavalja - 1 jaje - 1 kašičica začina C - malo svežeg peršuna - prezle  Stavi… Read More

0 коментара:

Постави коментар