- 8 parčeta hleba
- 8 manjih paradajza
- 2 čena belog luka
- 100 gr kačkavalja
- malo crnih i zelenih maslina
- malo bosiljka ili peršuna
- maslinovo ulje
Parčiće hleba (najbolje francuskog) premažite maslinovim uljem i poređajte u tepsiju. Beli luk, masline i paradajz (odstranite semenke da ne bude vodenjikava smesa! ) sitno iseckajte, dodajte seckani peršun ili bosiljak i stavljajte preko hleba. Sitno narendajte kačkavalj i stavite preko paradajza. Pecite na 200 stepeni oko 20 minuta. Služite ih tople !
P.S. Odličan izbor za doručak ili večeru ! Savršen ukus a i miris :-))))) ! Prijatno!
odlično i za međuobrok, sad bi mi itekako pasao!
ОдговориИзбришиMože Nina naravno i kao neka užinica , ma kako god -odlični su!
ОдговориИзбриши