среда, 24. новембар 2010.

Posni rolat od oblande

6

- 1 veliki list oblande
- 2 konzerve tunjevine u komadićima (od po 170 gr)
- 200 gr mariniranih pečuraka
- 4 kisela krastavčića
- 3 kašike pečenog susama
- 150 gr margarina
- 100 gr posnog majoneza
Oblandu stavite između dve vlažne krpe da omekša. Za to vreme umutite margarin sa majonezom pa dodajte seckane marinirane pečurke , seckane krastavčiće , susam i tunjevinu oceđenu od masnoće. Sve dobro umutite , nafilujte omekšalu oblandu pa pomoću krpe uvijte u rolat. Stavite rolat u frižider da se stegne. Dekorišite po želji, secite i služite.
P.S. Savršeno ukusan i jako brz rolat ! Prijatno! :-) 
 
 

Related Posts:

  • Posna salata sa tunjevinom- 2 velike konzerve tunjevine u komadićima- 8 kašika ajvara- 4 kašike senfa- 1 glavica crnog luka- 3 čena belog luka- 3 kisela krastavčića- peršun, bi… Read More
  • Posna torta od spanaćaZa 3 kore Vam je potrebno :- 23 kašike brašna- 200 gr barenog spanaća- 1 dl ulja- 1 dl kisele vode- 1 dl piva- 1 kesica praška za pecivo- soU vanglicu… Read More
  • Posni rolat od oblande- 1 veliki list oblande- 2 konzerve tunjevine u komadićima (od po 170 gr)- 200 gr mariniranih pečuraka- 4 kisela krastavčića- 3 kašike pečenog susama-… Read More
  • Posna ruska salata- 2 veće konzerve tunjevine u komadićima - 400 gr barenog kukuruza- 300 gr posnog majoneza - 200 gr mlevenog neslanog kikirikija- 200 gr sec… Read More
  • Posni rolat sa ajvaromZa koru Vam je potrebno :- 8 kašika brašna- 2 dl kisele vode- 4 kašike ajvara- 1 kašičica praška za pecivo- so, biberSve sastojke sjedinite i izmutite… Read More

6 коментара:

  1. Jako mi se dopada što postavljaš posne recepte. Mnogo toga će kod mene biti isprobano! Obožavam slane rolate. Jako su dekorativni i jako ukusni!

    ОдговориИзбриши
  2. bravo! izgleda savršeno, po sastavu sam sigurna i da je ukus takav :)

    ОдговориИзбриши
  3. Bravo Jojo izgleda extra!!!!! Obozavam tunjevinu tako da ce se naci na mom jelovniku za vreme posta ( nakoliko puta :))))

    ОдговориИзбриши
  4. Svaka cast, vrlo jednostavno, brzo i lepo...:)))

    ОдговориИзбриши
  5. Sviđaju mi se takve slane stvarčice, ali meni se u takvim receptima obično dogodi da nadjev tako "namoči" oblatnu da se ona praktički "razmoči" i onda ju je teško rezati, a još je i žilava:( Probat ću ovu varijantu, možda margarin to sve stegne pa nadjev nije "mokar".

    ОдговориИзбриши