недеља, 25. април 2010.

Rolovane svinjske šnicle

0

- 500 gr svinjskih šnicli  
- 2 šargarepe (srednje veličine)
- 100 gr kajmaka
- 50 ml belog vina
- začin C ,so, ulje
Šnicle izlupajtr što tanje i posolite ih. Šargarepu sitno izrendajte, pomešajte sa kajmakom i začinom C (po ukusu) i premažite šnicle, pa ih urolajte i pričvrstite čačkalicom ili koncem. Propržite ih sa svih strana na ulju pa kad su gotove nalijte sa vinom i na tihoj vatri dinstajte još 15 min. 
P.S.Ja sam snicle služila sa kuvanim šnitama od starog hleba i paradajz sosom. Uživajte ! 
 
 
 

Related Posts:

  • Krompirići sa rebarcima - 1/2 kg mladih krompirića- 1/2 kg svinjskih rebara- 2 paradajza- 2 paprike- 2 čena belog luka - začin C , peršunRebra odvojte, pa ih stavi… Read More
  • Zapečena piletina- 2 veća bela mesa - 1 kesica krem čorbe od pečuraka - 1 kisela pavlaka - 1 dl mleka - 1 veći kiseli krastavac - 1 kašika senfa - 1 kašika susama - pe… Read More
  • Brza piletina u sosu- 500 g pilećeg belog mesa - 1 crni luk - kašika mlevene crvene paprike - kašika brašna - 250 ml mleka - 2 dl kisele pavlake - začin C Pileće meso ise… Read More
  • Svinjski file sa mladim krompirićima- 1 manji svinjski file - 1/2 kg mladih krompirića - 3  sveža paradajza - 2 sveže zelene paprike - 4 čena belog luka - 100 ml ulja (može i maslin… Read More
  • Neobična musaka- 500 gr krompira - 300 gr mlevenog mesa - 250 gr pečuraka - 7 pečenih paprika - 100 gr slanine pančete  - 2 mlada luka - 1 šargarepa - 2 kašike … Read More

0 коментара:

Постави коментар