недеља, 25. април 2010.

Rolovane svinjske šnicle

0

- 500 gr svinjskih šnicli  
- 2 šargarepe (srednje veličine)
- 100 gr kajmaka
- 50 ml belog vina
- začin C ,so, ulje
Šnicle izlupajtr što tanje i posolite ih. Šargarepu sitno izrendajte, pomešajte sa kajmakom i začinom C (po ukusu) i premažite šnicle, pa ih urolajte i pričvrstite čačkalicom ili koncem. Propržite ih sa svih strana na ulju pa kad su gotove nalijte sa vinom i na tihoj vatri dinstajte još 15 min. 
P.S.Ja sam snicle služila sa kuvanim šnitama od starog hleba i paradajz sosom. Uživajte ! 
 
 
 

Related Posts:

  • Riblje ćufte u sosu od pečuraka- 1 kg fileta soma - 2 jajeta- 2 pune šake prezli- 3 čena belog luka- malo kukuruznog brašna - začin C, peršun- 1 kesica krem čorbe od pečur… Read More
  • Belo meso sa susamomZa marinadu Vam je potrebno:- belo meso od jednog pileta- 50 ml soja-sosa- 2 kašike belog vina- 1 kašika ulja od susamaBelo meso iseckajte na kockice … Read More
  • Zapečene makarone - 300 gr barenih makarona (fusilli)- 300 gr mlevenog junećeg mesa- 150 gr kačkavalja - 2 struka mladog luka- 1 veća šargarepa - 1 dl belog … Read More
  • Zapečene pljeskavice - 300 gr mlevenog junećeg mesa- 3 jaja- 1 glavica manjeg crnog luka- puna šaka prezli- 2 dl kisele pavlake- 1 dl jogurta- so, biber, peršunIzmešajte … Read More
  • Brzi svinjski medaljoni- 500 gr svinjskog filea- 400 gr pečuraka- 2 manje glavice crnog luka- 2 paradajza- 1 dl belog vina- 1 dl neutralne pavlake- 100 gr parmezana - z… Read More

0 коментара:

Постави коментар