петак, 21. мај 2010.

Junetina na kineski način

0

500 gr junetine
- 400 gr špageta 
- 1 kesa kineske mešavine povrća
- 1 dl soja sosa
- 1 kašika senfa
- 50 gr pečenog susama
- začin C
Pomešajte soja sos sa senfom, a meso iseckajte na kockice paga stavite u mešavinu soja sosa i senfa i ostavite ga da stoji 2 sata. Zagrejte ulje i stavite meso da se prži pa začinite po ukusu (povremeno dolivajte po malo vode da meso omekša). Povrće izvadite iz kese u cediljku pa ga properite hladnom vodom malo i dodajte ga u omekšalo meso i sve zajedno prodinstati još 5 minuta. Špagete obarite, servirajte na tanjr, preko sipajte meso sa povrćem i pospite pečenim susamom pa sedite i uživajte :-D .
P.S. Jako brzo i ukusno jelo ! Probajte ! Ako želite možete praviti i sa svežim povrćem samo ga prethodno obarite i iseckajte na krupnije komade ! 
 

0 коментара:

Постави коментар